Zara’nın müzik ve oyunculuk aşkı
- A
- A
- A
Güçlü sesi ve yorumlarıyla kalplerin en derinlerine kadar inen evrensel müzik yorumcusu Zara bir otelde sevenleriyle buluştu. Şıklığıyla göz dolduran sanatçı sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.
Oyunculuğuyla da kendinden söz ettiren Zara sürprizi olduğunu ve bu büyük sürpriz için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Projeleri şöyle anlattı: Çok sevdiğim iki firmadan iki ayrı proje geldi ikisini de çok seviyorum. İki hikâyede İstanbul’da gerçekleşiyor. İki hikâyeden biri mutlaka olacak. Çok heyecanlıyım şu an hangisi olacak onu da bilmiyorum. Senaryolarını okumaktan gözlerim bozulmuş durumda. Bir Yandan da tiyatro hocamla çalışmalarımız devam ediyor. Senaryoları seçerken beni yürekten etkilemesi lazım çünkü ben etkilenirsem herkes etkilenir buna değer veriyorum. Repertuar yaparken de buna dikkat ederim. Seçtiğim eserlerin halk tarafından gerçekten sevildiğini görüyorum bu anlamda kendime güveniyorum. Hem beyazperdede olmak hem de ekranda olmak. İkisinin de tozunu yutmuş, damarlarımızda dolaşan kan olduğu için o aşkı hem beyaz perdeyi hem televizyonu istiyorum.
Dizilerdeki yoğun tempoyla çalışmanın zor olmayacağını söyleyen sanatçı bu işe bilerek girdiğini, sahne ve müziğin birinci, sinema ve dizinin de ikinci aşkı olduğunu söyledi.
Mayıs ayında Amerika turnesine çıkacak olan Zara duygularını şöyle anlattı “yurtdışında güzel ülkemin tınılarını oradaki yaşayan Türklerle ve yabancılarla paylaşmaya alıştım. Çok iyi geliyor çok mutlu oluyorum. Oraya gitmeden önce biletlerin hepsinin tükendiğini öğreniyoruz. Bir Sanatçının yaşayabileceği en büyük en muhteşem duyguyu yaşıyorum. Bu çağda benim için ustalık devresi.”

Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda
-
2
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
3
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
4
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
5
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
6
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
7
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
8
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
9
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
10
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı

