Zamlar Yağmur Gibi Yağıyor

Arşiv Haberler 23.10.2021 21:00:01 0
Zamlar Yağmur Gibi Yağıyor

GÜNDOĞUMU - GÜMÜŞHANE HABER

Eski Muhtar, Vatandaş Salim Koca son zam yağmurundan sonra karşılanmakta olan kış mevsiminin zorlu geçeceğini söyledi.

Kış geldi özellikle doğalgaz başta olmak üzere odun ve kömür fiyatlarındaki devasa artışlar vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Eski Muhtar Salim Koca'da yağmur gibi yağan son zamlardan sonra vatandaşın sırtındaki yükün giderek arttığını ifade etti.

Koca, daha ok odun ve kömürle ısınan Gümüşhane'de gözlemlenen fiyatların dudak uçuklattığını belirtirken artan maliyetlere vatandaşın nasıl dayanacağı konusunun merak edildiğini söyledi.

Koca, 'Kömür fiyatları özellikle son derece yüksek, çeşit çeşit her birine sanki ayrı etiket yapıştırılmış gibi keza odun sanki geçen sene farklı bir şey almışız gibi adeta yüksekten uçuyor, vatandaş nasıl dayanacak, nasıl baş edecek, Gümüşhane'de kış mevsimlerinin sert ve uzun geçtiği göz önünde bulundurulduğunda belli ki fatura daha da ağırlaşacak'' dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz