Vali Baruş Kürtün’de İncelemelerde Bulundu

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, köy ziyaretleri kapsamında Kürtün ilçesine bağlı Araköy Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi

İlçeler 19.10.2025 12:54:22 0
Vali Baruş Kürtün’de İncelemelerde Bulundu

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, köy ziyaretleri kapsamında Kürtün ilçesine bağlı Araköy Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Köy odasında Muhtar Bekir Tozlu ve köy sakinleriyle sohbet eden Vali Baruş, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Görüşmenin ardından köyde çeşitli incelemelerde bulundu.

Ziyaretlerde Vali Baruş’a, İl Emniyet Müdürü İsmail Karasakal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bilal Sarıdoğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran, Torul Orman İşletme Müdürü Adem Karabina ve ilgili şube müdürleri eşlik etti.

Vali Aydın Baruş, Araköy ziyaretinin ardından Yukarı Kürtün grup yolu bağlantı güzergâhlarında da incelemelerde bulundu.
Araköy’den Yukarı Kürtün Grup Yolu’na bağlanan ve birçok köy ile yaylaya ulaşım sağlayan güzergâhın mevcut durumunu yerinde inceleyen Baruş, vatandaşların ve muhtarların taleplerini dinledi.

Yolun mevcut durumu ile yapılması talep edilen düzenlemelere ilişkin bilgiler alan Vali Baruş, bölgedeki ulaşımın güvenli ve sürdürülebilir hale getirilmesi için ilgili kurumların koordineli şekilde çalışacağını ifade etti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

İlçeler

Kelkit’te 13. Tepeli Güvercin Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz