Üyenize Sahip Çıkın

Arşiv Haberler 26.04.2020 21:00:01 0
Üyenize Sahip Çıkın

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar
"YILLARDIR AİDAT ÖDENEN BİRLİKLER, ODALAR, BORSALAR NEREDE!"

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Esnafın, iş insanlarının can çekiştiği bu dönemde, yıllardır aidat ödenen birlikler, odalar, borsalar nerede! Hiç olmazsa üyelerine sahip çıksınlar" dedi.

Yaşar, dünyayı etkisi altına alan korona virüs sonrası ülkede her alanda ciddi sıkıntılar yaşandığını, bunun başını da ekonominin çektiğini hatırlattı.

Ekonomideki sıkıntıların her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Yaşar, yıllardır üyelerin ödedikleri aidat ve verdikleri destekle varlık sürdürün birlik, oda ve borsaların bu zor günlerde üyelerine sahip çıkması gerektiğine vurgu yaptı.

Korona virüs sonrası esnafın ve iş dünyasının çok zor günler geçirdiğinin altını çizen Yaşar, "Birlik, oda ve borsalarda yıllardır toplanan ciddi paralar var. Maddi imkanları oldukça güçlü. Dolayısıyla, hiç olmazsa bu paraları kendi üyelerine dağıtsınlar, üyelerinin faizsiz olarak kullanabilmesine imkân tanısınlar. Üyelerinin mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak amacıyla kurulan bu birlik ve odalar tam da bugünler için gerekli. Esnaf bitme noktasında, iş insanları umutsuz. En azından bir nebze umut olsunlar, yanlarında dursunlar" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz