Tahsin Söğüt

Arşiv Haberler 31.03.2021 21:00:01 0
Tahsin Söğüt

GÜMÜŞHANE / GÜNDOĞUMU Gümüşhane'nin yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden işinsanı, Gümüşhane ili ve ilçeleri yardımlaşma ve kalkındırma derneği Başkanı Tahsin Söğüt, bir kez daha memleketi Gümüşhane'ye olan sevgisini dile getirdi.

Uzun yıllar önce Merkez Yayladere Köyü'nden İstanbul'a gelerek önce iş sonra sivil toplum kuruluşları dünyasında boy gösteren Söğüt, bugüne kadar taşıdığı liderlik vasıflarıyla öne çıkan, aranılan isim oldu.

Gittiği her ortamda ve dost meclislerinde memleketi Gümüşhane'ye olan sevdasını dile getiren Söğüt, 'Kim olursa olsun Gümüşhane'yi bir kez görenler orada bir bağ oluşturmuştur demektir. Gümüşhane artık o gören için vazgeçilmezdir. Hep söylenir ya Gümüşhane'den giden ağlaya ağlaya diye, işte böyle bir memlekettir Gümüşhane. Onu anlatmak kelimelere sığmaz, onun için kelimeler yetmez. Bende uzun yıllardır İstanbul'da yaşayan bir Gümüşhaneli olarak bu kimliği taşımaktan son derece mutluyum' dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz