Stadın ışıkları erken sönmesin

Arşiv Haberler 1.02.2020 21:00:01 0
Stadın ışıkları erken sönmesin
Bu sabah; İzmir’de oynanacak olan Menemen Belediyespor - Gümüşhanespor müsabakası öncesi yerel basının internet sayfalarını takip ediyoruz

Bu sabah; İzmir’de oynanacak olan Menemen Belediyespor - Gümüşhanespor müsabakası öncesi yerel basının internet sayfalarını takip ediyoruz. 
Gümüşhanespor, ikinci yarıya 1461 Trabzon galibiyetiyle başlayınca doğrusu şampiyonluk şarkıları daha güçlü bir şekilde yükselmeye başlamış gibi ifadeler gördük.
İfadeler öylesine güçlüydi ki yüksek tepeden geliyordu. Doğrusu memnun olduk zira bi türlü zeminini ifla edemediğimiz stadyum için güzel mesajlar birbiri ardına sıralanmıştı.
Duymaktan bıktınız ama tekrar edelim, 13 yılın ardından 3.ligden gelinen 2. lig ve bugün verilen şampiyonluk mücadelesi, umutlu olmak için çok neden vardı.
Konuyu dağıtmadan stadyum ışıklandıracak tribünler, her taraf ısınacak derken Menemen’den gelen mağlubiyet haberi moral bozdu.
Maçın istatistiğine baktık yenilen üç golün ikisi penaltı olunca kafamızda bi şeyler ‘dank’! etmeye başladı.
Başkan Kaya Büyükbayraktar, daha önce ilk yarıdaki hakem hatalarına ılımlı yaklaşmış art niyetli değiller ama yetersiz tanımında bulunmuştu.
Oysa şimdi telafinin zor olduğu bir yarının daha ikinci maçında verilen iki penaltı ilerleyen haftalar için işaret mi sayılmalıydı?

Galiba stadın ışıklandırılmasından önce bu konu masaya yatırılmalı olası bir Gümüşhanespor aleyhte kampanyasının önüne geçilmelidir.
Kuşkusuz burada en önemli husus yine başkan Büyükbayraktar’ın ifadelerinde yatıyor. Federasyonda neden temsilcimiz yok?
Hadi oradan da vazgeçtik siyasi yönden güçlü Gümüşhane’nin lobisi nerede? Kusura bakmasınlar siyaset, bürokrat, spor camiası, STK, ileri gelenler, ötekiler nerede?
Olası şampiyonluk akşamı mikrofonu kimseye bırakmayacak olanlar şimdiden bu hesabı iyi yapmalıdırlar.
Testi kırılmadan söylüyoruz iş ciddidir, yol yakınken diyoruz ki, Gümüşhanespor’un hak ederek kaybettiği puanlara diyeceğimiz bi şey yoktur madem işin içinde profesyonellik var emeklerin karşılığı alınıyorsa; çok çalışılır eksik giderilir ancak Gümüşhanespor aleyhine bu kadar da olmaz dedirtecek saha içi kararlar için vakit kaybedilmeden yumruk masaya vurulmalıdır.
Yoksa PTT 1. Lige çıktık, şampiyon olacağız, gümbür gümbür geliyoruz, stadı ışıklandıracağız sözlerinin hiçbir anlamı kalmayacaktır.
Gümüşhanespor aleyhine verilen kararlar;  irdelenmelidir!

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz