'Şov yapmıyorlarsa biz hazırız'!

Arşiv Haberler 1.02.2020 21:00:01 0
MHP MYK Üyesi Musa Küçük, iktidarın idam cezasının yeniden gündeme alınması konusundaki kararında samimiyet beklediklerini söyledi

MHP MYK Üyesi Musa Küçük, iktidarın idam cezasının yeniden gündeme alınması konusundaki kararında samimiyet beklediklerini söyledi.
15 Temmuz Cuma akşamı TSK içerisindeki cuntanın darbe teşebbüsü sonrası yeniden gündeme gelen idam cezasının geri getirilmesi konusunda görüşlerini dile getiren Küçük, partisinin idam cezasını yıllar önce de gündeme getirdiğini ve iktidarın bu konuda samimi olması durumunda gereken desteğin verilebileceğini kaydetti.
Küçük, ‘AKP şov yapmıyorsa samimiyse MHP burada kararı destekleyecektir, bekleyip göreceğiz bu vatana ihanet eden halkına kurşun sıkacak kadar insanlıktan nasibini almamış kim varsa gereken cezanın verilmesi noktasında hiçbir tereddüdümüz yoktur, bu konuda iktidarın ne yapacağı da merak konusudur’ dedi.

 

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz