Sizler Türk Milletinin kalplerindesiniz

Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan ile Belediye Başkanı Baki Kara 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Gazi Ayhan Kulaksız’ı ziyaret etti

Yaşam 19.09.2024 19:47:06 0
Sizler Türk Milletinin  kalplerindesiniz

Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan ile Belediye Başkanı Baki Kara 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Gazi Ayhan Kulaksız’ı ziyaret etti.

Kaymakam Başkapan ve Belediye Başkanı Kara, Gazi Ayhan Kulaksız’ın Gaziler Gününü kutlarken aynı zamanda ihtiyaç duyduğu özel yapım tekerlekli sandalyeydi takdim ettiler.
O anları sosyal medya hesabından dile getiren Başkan Kara;
‘’Şiranlı gazimiz Aydın Kulaksız'a daha önce bizlerden talep ettiği özel yapım tekerlekli sandalyeyi Gaziler Günü olması hasebiyle sürpriz yaparak Şiran Kaymakamımız Sayın Mehmet Alperen Başkapan ile birlikte taktim ettik. Gazimize hayırlı ömürler diliyor, tekerlekli sandalyeyi yaptırırken destek olan Şiranlı iş insanlarımıza teşekkür ediyorum’’. Dedi.
 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Yaşam

“Sen Bilirsin” Diyen Kazandı: Değirmende Kavganın Yerini Huzur Aldı

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz