Siyasetin Onur Savaşçıları

Arşiv Haberler 4.03.2020 21:00:01 0
Siyasetin Onur Savaşçıları

Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nesimi Özgöz Tunceli, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Erzurum, Erzincan, Elazığ, Bingöl, Kars, Ardahan, Iğdır'da partisinin il kongrelerini gerçekleştirmek üzere ziyaretlerde bulunacak.

Hafta sonu bu kapsamda Erzincan'dan yola çıkacak olan Özgöz, partisinin görevlendirdiği il kongrelerini gerçekleştirmek üzere uzun bir yolculuğa çıkacak.

Özgöz, kongreler öncesi yaptığı açıklama da; 'Özellikle AK Parti'de yaşanan kopma ve partimize olan teveccüh aynı zamanda merkez sağa olan ihtiyaç bizi yeniden Anadolu yollarına düşürdü. En kısa sürede kongrelerimizi tamamlayarak erken ya da zamanında yapılacak seçimlere girmek istiyoruz' diye konuştu.

AP Genel Başkan Yardımcısı Özgöz, 'Siyaset efsane liderimiz Süleyman Demirel'in yaptığı gibi her evde kaynayacak tencerenin varlığı için yapılır, bize ihtiyaç var ve biz inşallah merkez sağın bu siyaset boşluğunu yeniden doldurarak hak ettiğimiz yere gelmek ve ülkemize hizmet etmek istiyoruz' dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz