Sınırın sıfır noktasında
- A
- A
- A
Feyzioğlu oteldeyken, terör örgütü ypg / pkk’dan Akçakale’ye havan saldırısı
Feyzioğlu açıklama yaparken Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü mevzilerine yönelik bombardımanın sürdüğü gözlendi.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Barış Pınarı Harekâtı’nın 4. gününde yakınına beş havan mermisi düşen sınırın sıfır noktasındaki otele gitti. Otelin güvenlik gerekçesiyle boşaltıldığı ve sadece birkaç gazetecinin kaldığı görüldü. Feyzioğlu oteldeyken terör örgütü YPG/PKK Akçakale’ye bir kez daha havan saldırısı düzenledi. Öte yandan sınır hattından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bombardımanın da sürdüğü gözlendi. Bombalanan yerlerin yandığı görüldü.
Suriye’nin kuzeyine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nce başlatılan Barış Pınarı Harekâtı sürüyor.

Feyzioğlu Akçakale’ye gitti
Harekât sürerken Feyzioğlu sabah saatlerinde Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine gitti. Feyzioğlu, sınır hattında görev yapan gazetecilerle görüştü ve burada açıklamalarda bulundu. Feyzioğlu açıklama yaparken Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü mevzilerine yönelik bombardımanın sürdüğü gözlendi.

Sınırın sıfır noktasında
Feyzioğlu, daha sonra yakınına terör örgütü YPG/PKK’nın havan saldırısında bulunduğu gazetecilerin görev yaptığı sınırın sıfır noktasındaki otele gitti. Otelin en üst katına kadar çıkan Feyzioğlu, buradan bir süre sınır ötesini gözledi. Feyzioğlu, otelin güvenlik gerekçesiyle boşaltıldığını ve sadece birkaç gazetecinin görev yaptığını gördü. Feyzioğlu, burada görev yapan gazetecilere de açıklama yaptı. Feyzioğlu oteldeyken terör örgütü YPG/PKK tarafından Akçakale’de boşaltılan bir eve havan mermisi isabet etti. TSK havan mermisinin geldiği terör örgütü mevzilerini ateş altına aldı. Bombalanan yerlerin yandığı görüldü. Zor şartlar altında görev yapan gazeteciler de, kendilerine 100 metre mesafedeki metruk binalardan terör örgütü mensuplarınca sniper atışı yapıldığını söyledi.
Otelin yakınları bombalanmıştı
Harekatın 4. gününde terör örgütü YPG/PKK Akçakale ilçe merkezindeki bir bölgeye havan saldırısı düzenlemişti. Saldırının düzenlendiği yerin çok yakınında gazetecilerin de kaldığı bir otel bulunuyordu.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
2
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
3
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
4
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
5
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
6
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
7
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
8
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
9
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı
-
10
DSİ’den Torul Gülaçar’a Güvence: Taşkın Kontrol Çalışmaları Sona Yaklaştı

