Selami Kolcu: “Gümüşhane Halkının Kurtuluş Mücadelesi, Ulusal Kurtuluş Mücadelesinin Bir Parçasıdır”

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Selami Kolcu, Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yılı dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı

Gündem 15.02.2025 07:36:24 0
Selami Kolcu: “Gümüşhane Halkının Kurtuluş Mücadelesi, Ulusal Kurtuluş Mücadelesinin Bir Parçasıdır”

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Selami Kolcu, Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yılı dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.

Kolcu, 15 Şubat 1918’de Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtulduğunu ve bu mücadelenin Türk milletinin dayanışmacı ve mücadeleci ruhunun önemli bir göstergesi olduğunu vurguladı.

“Atalarımızın yaşadığı zorlukları ve verdikleri mücadeleyi unutmayarak, onların mirasını koruyarak, ülkemizi hak ettiği değerlere ulaştırmak için çalışmalıyız” diyen Kolcu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andığını belirtti.

Kolcu, açıklamasını Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un şu sözleriyle tamamladı:
“Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.”

Gündoğumu 
www.gundogumu.com 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Gündem

Genç Hukukçu Yunus Akçay GÜDEF İçin Zemin Yokluyor

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz