Saraç: Hukuk orada mahkeme orada o dosyayı oraya sunsunlar

İYİ Parti İl Başkanı Sebahattin Saraç sert konuştu

Siyaset 25.07.2024 16:32:07 0
Saraç: Hukuk orada mahkeme orada o dosyayı oraya sunsunlar
  • A
  • A
  • A

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Sebahattin Saraç MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından ifade edilen 154 kişilik liste hakkında yapmış olduğu basın toplantısına ilişkin olarak konuştu.
Bu konuda Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun cevaben vermiş olduğu konuşmaya değinen Saraç, ‘’Sayın Bahçeliye sesleniyoruz, biz buradayız, kimin elinde ne varsa hangi bilgiye ulaşmışsa, hukuk orada, mahkeme orada, o dosyayı bize doğru sallamasınlar oraya versinler kimin ne olduğu anlaşılsın’’ dedi.
Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun yapmış olduğu açıklamaları da hatırlatan Saraç, ‘’İYİ Parti nin siyaset anlayışı ülkeye hizmet anlayışı Türk Milliyetçiliği konusundaki hassasiyeti bellidir davası uğruna neler yapabileceğinide göstermiştir sayın genel başkanımız en anlaşılır bir şekilde bu konuya parmak basmış gerekli cevabı vermiştir, İYİ Parti buradadır, biz buradayız’’ diye konuştu.

 

Yorum

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
Siyaset

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı 13 Mart Cuma Günü Gümüşhane'ye Geliyor! İşte Programın Detayları

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz