Parti siyaseti yapamayız

Arşiv Haberler 2.02.2020 21:00:01 0
Parti siyaseti yapamayız
Dernekler Federasyonu tanıtım günlerine hazırlanıyor

Dernekler Federasyonu tanıtım günlerine hazırlanıyor.  Genel Başkan Yardımcısı Salim Koca mesaj verir gibi konuştu.

Yeni sezona Ekim ayında yapılacak tanıtım günleriyle başlayacak olan federasyon yönetiminde hazırlıklar devam ediyor.

Genel Başkan Yardımcısı Salim Koca tanıtım günlerinden sonra geleceğe yolculuk başlığı adı altında Gümüşhaneli öğrencilerin İstanbul ve Çanakkale gezileriyle buluşturulacağını söyledi.

Özellikle federasyonun geçmişinde yaşanan kimi tartışmalara bir tanıtım günleri öncesi daha değinerek adeta mesaj verir gibi açıklamalarda bulunan Koca, şunları kaydetti:

‘’Şimdi kongre süreci de başlayacak. Derneklerde de değişim olabilir.  Federasyon yönetimi bana göre başarılıdır. Değişiklik olur mu? Yeni yönetim mi devam eder başkası mı; onu ben bilemem. Benim üzerinde durduğum konu her tanıtım günlerinde tartışılan bazı konu başlıkları olacak. Bir defa biz Gümüşhaneliyiz. Gümüşhane STK’sıyız. Biz sadece Gümüşhanelinin ve Gümüşhane’nin siyasetini yapmalıyız. Bize düşen görev budur. Geçmişte ne olmuşsa olmuştur tartışmalar yaşanmıştır. Şimdi Gümüşhane için yeni bir sayfa açmak zamanı geldi diye düşünüyoruz. Parti siyaseti yapamayız, tüm polemiklerden kaçınarak federasyonun faaliyetlerine kaldığı yerden devam etmek zorundayız’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz