Özkürtün'de Bahar Havasında Son İftar: Başkan Turgut Kendi Elleriyle Servis Yaptı

Gümüşhane'nin Özkürtün Belediye Başkanlığı, Ramazan ayının son iftarını hemşehrilerine açtı

Yerel 19.03.2026 18:12:00 0
Özkürtün
  • A
  • A
  • A

Gümüşhane'nin Özkürtün Belediye Başkanlığı, Ramazan ayının son iftarını hemşehrilerine açtı. Bahar ayının girmesiyle birlikte hava koşullarının elverişli olduğu bir akşamda, açık havada düzenlenen iftarda tam 300 kişi ağırlandı. Tas kebabı, iftariyelik, pilav ve tatlılardan oluşan zengin menü, katılımcılar tarafından afiyetle yenildi.

Başkandan Anlamlı Jest

İftarın en dikkat çeken anı ise Belediye Başkanı Yakup Turgut'un kendi elleriyle hemşehrilerine servis yapması oldu. Vatandaşlarla birebir ilgilenen Başkan Turgut, Ramazan'ın birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yaşattı. Özkürtünlüler, başkanlarının bu samimi davranışı karşısında duygulu anlar yaşadı.

Geleneksel İftar Sofraları Devam Ediyor

Güzel görüntülere sahne olan iftar yemeği, Özkürtün Belde Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel olarak sürdürülüyor. Her yıl Ramazan ayında düzenlenen bu anlamlı buluşmalar, belde halkının birlik ve beraberliğini pekiştiriyor. Baharın gelişiyle birlikte açık havada yapılan iftar, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Haber Etiketleri: Gümüşhane, Özkürtün, Yakup Turgut, Ramazan iftarı, son iftar, tas kebabı, geleneksel iftar, belediye iftarı, bahar iftarı, açık hava iftarı

Yorum

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
Yerel

Mevsimlerin Değil, Doğanın Kurallarının Geçerli Olduğu Şehir: Gümüşhane

1

Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda

2

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

3

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

4

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

5

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”