Özdamar: Türkiye istikrarlı büyüyor, öyle mi?
- A
- A
- A
Gümüşhane’de jandarma aracına yönelik saldırının ardından eski CHP İl Başkanı Atilla Sait Özdamar’dan bir açıklama geldi.
Özdamar, ‘Türkiye’nin 14 yıldır istikrarlı büyüdüğü masalını anlatanlar bugün gözlerimizin önünde cereyan eden hain saldırının hesabını vermelidirler’ dedi.
Saldırıyı derin bir üzüntü ve öfke içerisinde kınadıklarını belirten Özdamar, ‘Bu ilin valisine, kaymakamına, vekiline, il başkanına, yönetici kadrosundaki tüm isimlerine sesleniyorum lütfen bizlere bir açıklama yapsınlar. Türkiye’de istikrar sürüyor diyorlar hergün şehit haberleri alıyoruz. Türkiye’de istikrar var diyorlar ekonominin durumu ortadadır. Türkiye istikrarlı büyüyor diyorlar gözümüzün önünde Gümüşhane’de askerimizi şehit veriyoruz. Türkiye istikrarlı bir şekilde büyüyor diyorlar dünya çapında ülkenin ne hale geldiğini görmüyorlar mı? Bu mudur istikrar; bu mudur büyüyen Türkiye’. Dedi.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda
-
2
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
3
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
4
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
5
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
6
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
7
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
8
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
9
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
10
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı

