Otobüs İşletmecisi Uçağa Binerse: Bir Cenaze Yolculuğunun Ardındaki Hikaye

İzmir Gümüşhaneliler Derneği Başkan Yardımcısı Halit Aktaş'ın babasının cenazesi için İzmir'e gelmek zorunda kalan otobüs işletmecisi Fazıl Ceylan

Yaşam 14.03.2026 11:49:00 0
Otobüs İşletmecisi Uçağa Binerse: Bir Cenaze Yolculuğunun Ardındaki Hikaye
  • A
  • A
  • A

İzmir Gümüşhaneliler Derneği Başkan Yardımcısı Halit Aktaş'ın babasının cenazesi için İzmir'e gelmek zorunda kalan otobüs işletmecisi Fazıl Ceylan, ilginç bir ikilem yaşadı. Direkt otobüs bulamayınca uçağı tercih etmek zorunda kalan Ceylan'ın bu tercihi, sektördeki haksız rekabet tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

Gündoğumu Gazetesi olarak, bu ihtiyaç sonrası Ceylan'a uçağı kullanmasının nasıl bir duygu olduğunu sorduk. Aldığımız cevap, ulaşım sektöründeki çarpık tabloyu bir kez daha gözler önüne serdi.

"Mecburiyetten, Cenaze Olduğu İçin"

Fazıl Ceylan, havayolu ile karayolu arasında yaşanan haksız rekabete vurgu yaparak bir kez daha bu durumun düzeltilmesini beklediklerini söyledi. Otobüs işletmeciliği yapan birinin uçağa binmesinin ironik bir durum olduğunu kabul eden Ceylan, bu tercihinin altında yatan gerçekleri samimiyetle paylaştı:

"Uçağı mecburiyetten ve cenaze olduğundan dolayı kullandım. Direkt otobüs bulamayınca başka çarem yoktu. Bu durum, sektördeki haksız rekabetin geldiği noktayı göstermesi açısından önemli. Bizler kara yolu işletmecileri olarak zaten zor şartlarda ayakta kalmaya çalışıyoruz. Bir de bu haksız rekabet eklenince işimiz daha da zorlaşıyor."

Ceylan'ın bu samimi itirafı, ulaşım sektöründeki sorunlara bir kez daha dikkat çekerken, yetkililerin bu konuda bir an önce adım atması gerektiğini gösteriyor.

 

Yorum

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
Yaşam

Otobüs İşletmecisi Uçağa Binerse: Bir Cenaze Yolculuğunun Ardındaki Hikaye

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz