Naim Süleymanoğlu'nun adı yaşatılacak

Arşiv Haberler 2.02.2020 21:00:01 0
Naim Süleymanoğlu
Spor dostu belediyecilik

18 Kasım 2017 tarihinde hayatını kaybeden olimpiyat şampiyonu, millî halterci Naim Süleymanoğlu’nun ismi Avcılar’da yaşayacak.
Yeni yılın ilk belediye meclis toplantısı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak başkanlığında görüşülmeye başlandı. Başkan Toprak’ın istediği doğrultusunda yapılan çalışmalarda  geçtiğimiz Kasım ayında karaciğer yetersizliğinden hayatını kaybeden Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Haltercinin adını Avcılar İlçe sınırlarında bir parkta yaşatılması için Cihangir Muhtarı Engin Çoban ve Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan’ın önerileriyle Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Avcılar Belediye Meclisi’ne sunuldu. Çalışmalar neticesinde Milli haltercinin ismi Avcılar’da bir parkta yaşatılması Avcılar Belediye Meclisi’nce  oy birliğince kabul edildi. Bu doğrultuda Avcılar Hükmet konağının yanında bulunan parka Naim Süleymanoğlu’nun isminin verilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca Avcılar Belediyesi 19 Kasım 2017 tarihinde Naim Süleymanoğlu için Barış Manço Kültür Merkezi’nde, Süleymanoğlu ailesiyle birlikte anma ve taziye programı gerçekleştirmişti.

SPOR DOSTU BELEDİYECİLİK
Başkan Toprak, Avcılar Belediye Meclisinde yaptığı konuşmada ‘’ Avcılarlı bir hemşerimiz olan Süleymanoğlu, ülkemizi dünyada onurla temsil etmiş, çok büyük başarılara imza atmıştır. Ülkemiz olarak yeni zaferler imza atmak için Avcılar’da yaşayan gençlerin ve çocukların başarıları için desteğe hazır durumdayız. Avcılar’da gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için sportif faaliyetlerden faydalanıyoruz ve bu konuyu geleceğimiz için milli bir mesele olarak görmekteyiz.’’ İfadelerinde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz