MHP, AKP’den büyükşehirleri istiyor

Arşiv Haberler 2.02.2020 21:00:01 0
MHP, AKP’den büyükşehirleri istiyor
CHP'li Yarkadaş'tan çok önemli iddia


CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Halk Tv’de Şaban Sevinç ve İsmail Dükel’in birlikte hazırlayıp sunduğu haber kritik programına konuk oldu
Ağırlıklı olarak Pazar günü Ankara’da gerçekleşecek olan CHP Kurultayı’nın konuşulduğu programda CHP’li Yarkadaş, önemli bir iddia da bulundu.
AKP – MHP birlikteliğine ve 2019 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimi için yapılan ortaklaşa hareket etme siyasetine vurgu yapan Yarkadaş, MHP’nin AKP’den büyük şehirleri istediğini ifade etti.
‘Yarkadaş, ‘AKP, Erdoğan başkanlık yarışında MHP’nin oylarına muhtaç. MHP’de bu gerçeği biliyor ve yerel yönetim seçimleri öncesi büyükşehirleri Mersin, Adana, Ankara, İzmir’de AKP’nin aday çıkarmamasını kendilerine verilmesini, kendi adaylarının desteklenmesini istiyor’ diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz