Meclisten tarihi görüntüler

Arşiv Haberler 1.02.2020 21:00:01 0
Meclisten tarihi görüntüler
CHP'nin eski ve yeni genel başkanı yanyana

Başkanlık sistemine geçiş olarak bilinen 18 maddelik anayasa değişikliği teklifi üzerine partisi adına genel kurulda aleyhte söz alan CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal 20 dakikayı aşan bir konuşma yaptı.

Sürenin yetmediği ve mikrofonun kapandığı bir sırada konuşmasına devam eden Baykal görüş ve düşüncelerini anlatma noktasında verilen sürenin yetersizliğine dikkat çekti, Meclisin en yaşlı üyesi sıfatına sahip deneyimli siyasetçi, bu konuda AKP grubuna TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç'la daha önce yaşadığı bir diyalogla seslendi.

Baykal daha sonra genek kurulu selamlayarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına oturdu.

 

Baykal, bu sırada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bir süre AK Partili Anayasa Komisyonu Başkanı Prof  Dr. Burhan Kuzu'nun anayasa da başkanlık karşıtı kitabını dikkatle inceledi.

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz