Kürtün'de Ramazan Bir Başka Yaşanır: Eski Başkan Enver Şen'den Anlamlı Mesajlar
Kürtün Eski Belediye Başkanı Enver Şen, Ramazan ayının manevi ikliminde duygu ve düşüncelerini paylaştı
- A
- A
- A
Kürtün Eski Belediye Başkanı Enver Şen, Ramazan ayının manevi ikliminde duygu ve düşüncelerini paylaştı. Türk milletinin maneviyata bağlılığına vurgu yapan Şen, özellikle kırsal kesimde Ramazan'ın ayrı bir güzellikte yaşandığını ifade etti.
Ramazan ayı dolayısıyla açıklamalarda bulunan Enver Şen, "Özellikle kırsalda Ramazan bir başka maneviyatla yaşanır. Gidip gelmeler daha fazladır, yemekler yöreseldir ve eskiye dayanır. Hamur işleri daha fazladır, sofrayı süsler. İbadetler tam bir huşu içerisinde eda edilir" dedi.
Maneviyatına her zaman düşkün bir millet olduklarını belirten Şen, birlik ve beraberliğe verdikleri önemin altını çizdi. "Bu bakımdan Kürtün'de Ramazan bir başka yaşanır" diyen eski başkan, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi.
Enver Şen, tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ederek, bu mübarek ayın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda
-
2
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
3
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
4
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
5
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
6
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
7
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
8
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
9
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
10
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı

