Köse'den sonra bu kez Salyazı

Arşiv Haberler 2.02.2020 21:00:01 0
Köse
  • A
  • A
  • A
Eski belde bir taraftan TOKİ konutlarıyla canlanacak havaalanı ile yeniden yaşama tutunacak

Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, bir taraftan belediye başkanlığı hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için projelerini takip ediyor diğer taraftan da yapılan hizmetlerin kamuoyu nezninde yansımalarını dikkatle takip ediyor.

Köse ilçesinde 2. Etap TOKİ Konutları için start verdiklerini daha önce açıklayan Aygün bu kez benzer projenin eski belde olan Salyazı’daki yansımalarını yakından takip ediyor.

Salyazı sakinleri ile bu maksatla bir araya gelen Başkan Aygün, ziyaretin ardından yaptı değerlendirme de, ‘Salyazılılar TOKİ’nin yapımını sabırsızlıkla bekliyor’.dedi.

Aygün, ‘Toki’ye başvuru Köse belediye başkanlığı tarafından yapılmış olup proje çalışmasına müteakip bankada açılacak hesap için ön başvuru talepleri alınacaktır’.diye konuştu.

Başkan Aygün Salyazı’da yaşayan vatandaşların aynı zamanda bölgenin çehresini değiştirecek havalimanının yapımını merakla bekliyor ve bu konudaki sorularını sıklıkla yöneltiyorlar notunu düştü.

Anahtar Kelimeler:
Yorum

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
Arşiv Haberler

Koşuyor, Yüzüyor, Yaşıyor! Genç Girişimci Necati Kaya'nın Sıra Dışı Yaşam Felsefesi

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz