Köse Belediyesi’nden Net Uyarı: Kurallara Uymayanların Düğünü İptal Edilecek

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte düğün sezonu da açıldı. Gümüşhane’nin Köse ilçesinde faaliyet gösteren Köse Belediye Başkanlığı, düğün organizasyonları konusunda vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu

Yaşam 7.05.2025 12:20:44 0
Köse Belediyesi’nden Net Uyarı: Kurallara Uymayanların Düğünü İptal Edilecek
  • A
  • A
  • A

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte düğün sezonu da açıldı. Gümüşhane’nin Köse ilçesinde faaliyet gösteren Köse Belediye Başkanlığı, düğün organizasyonları konusunda vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu.

Necmi Taşdemir Parkı içerisindeki Alparslan Türkeş Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek düğünlerde havaya ateş açılması, patlayıcı ya da ses çıkaran maytapların kullanılması kesinlikle yasaklandı. Belediye yetkilileri, kurallara uymayanlar hakkında düğünlerin iptal edileceğini belirtti.

Açıklamada, “Burası sadece bir düğün salonu değil, aynı zamanda park, bahçe ve piknik alanıdır. Kimsenin bir başkasını rahatsız etmeye hakkı yoktur. Geçen yıl başlattığımız uygulamaya vatandaşlarımızın büyük oranda riayet ettiğini gördük. Bu duyarlılık için teşekkür ediyoruz” denildi.

Gündoğumu Gazetesi
www.gundogumu.com
 

Yorum

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
Yaşam

İkinci Dünya Savaşı'ndan Etkilenmeyen Köyü Göç Vurdu! Tamzı'dan Çarpıcı Tarih Dersi

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz