Köse Barajında Su Seviyesi Yükseliyor

Arşiv Haberler 1.02.2020 21:00:01 0
Köse Barajında Su Seviyesi Yükseliyor
Gümüşhane’nin Köse ilçesinde tarımsal sulama ve içme suyu amaçlı yapılan Köse Barajında ki su seviyesi giderek yükseliyor
Açılışının ardından su tutulmaya başlanan fakat gövdesine yakın bölgede meydana heyelan nedeniyle boşaltılan baraj gölünde heyelanlı sahada gerekli temizlik ve düzenleme çalışması yapılarak yeniden su tutulmaya başlandı.
Toplamda 15 milyon metreküp su hacmine sahip olan baraj gölünün tarımsal sulama amaçlı olarak planlandığını fakat daha sonra hem Köse hem de Kelkit ilçesi ile bazı yerleşim yerlerinin de içme suyu ihtiyacının giderilmesi noktasında çalışma yapıldığını ifade eden Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, 2013 yılında hem içme suyu hemde sulama suyu tesislerinin bitirilmesinin planlandığını söyledi.
Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz