Kızılay’dan...
- A
- A
- A
Kızılay’ın Güney Sudan, Yemen ve Doğu Afrika için başlattığı “Umudu Ol” kampanyası kapsamında Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Dr. Naci Yorulmaz önderliğinde Somali’de ziyaret ve dağıtımlar gerçekleştirildi.
Somali’deki çalışmaları yerinde incelemek amacıyla bölgeye giden Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Dr. Naci Yorulmaz, Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain’le birlikte ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu. Somali Kızılay Koordinatörü Muhammed Ahmed Adela ve Somali Kuraklık Bakanı Meryam Kasım ile de görüşen Dr. Naci Yorulmaz, insani yardım konusunda Somali ve Türkiye işbirliğini değerlendirerek Kızılay’ın bölgedeki faaliyetlerinin bölge halkı için çok önemli olduğu vurgusunu yaptı.
Somali temasları kapsamında Türkiye’nin Mogadişu Büyükelçisi Olgan Bekar’ın konuğu olan Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Dr. Naci Yorulmaz, büyükelçiye son dönem yardım faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi.
Yardımlar ulaştırılıyor
Dr. Naci Yorulmaz ve Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain, Mogadişu’nun merkezinde bulunan Kaxda bölgesinde 576 kişiye mutfak seti ve gıda yardımında bulundu. Ayrıca Kızılay’a ait mobil fırın ve mobil mutfakta pişirilen ekmekler ve hazırlanan yemekler Mogadişu yetimhanesindeki öğrencilere ikram edildi. Gıda yardımının yanı sıra yetimhanedeki öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtımı da gerçekleştirildi.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
2
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
3
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
4
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
5
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
6
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
7
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
8
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
9
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı
-
10
DSİ’den Torul Gülaçar’a Güvence: Taşkın Kontrol Çalışmaları Sona Yaklaştı

