Kâğıthane Kulüpler Birliği Kongresi Tamamlandı, Ahmet Kaya Başkanvekili Oldu

Kâğıthane Kulüpler Birliği Olağan Kongresi geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Av. Ferhat Hasan Karagöz, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi

Spor 19.06.2025 10:58:32 0
Kâğıthane Kulüpler Birliği Kongresi Tamamlandı, Ahmet Kaya Başkanvekili Oldu

Kâğıthane Kulüpler Birliği Olağan Kongresi geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Av. Ferhat Hasan Karagöz, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Tek listeyle gerçekleşen kongrede, spor kulüplerinin ortak akılla oluşturduğu güçlü yönetim kadrosu dikkat çekti. Mevcut yönetimde başkan yardımcısı olarak görev yapan Ahmet Kaya, yeni dönemde başkanvekilliği görevine getirildi.

Kongre sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Ahmet Kaya, “İlçemiz spor camiası adına hayırlı bir karar alındı. 30 kulübümüzle daha güçlü bir birliktelik için yolumuza devam edeceğiz. Kongremiz hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Spor

Şiran Yıldızspor 90+5’te Yıkıldı

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz