Kenan Doğulu'dan mahalle benzetmesi

Arşiv Haberler 2.02.2020 21:00:01 0
Kenan Doğulu
Kenan Doğulu: Mahallemize Döndük

Kenan Doğulu yaz konserleri hız kesmeden devam ediyor. Kerki ve Solfej'in düzenlediği yaz konserleri kapsamında Ege’yi karış karış gezen Doğulu, Altınoluk Amfi Tiyatro’da yüzlerce hayranı ile muhteşem bir buluşmaya imza attı.

Amfi Tiyatro’nun muhteşem akustiğe sahip atmosferinde hayranlarına 2 saat boyunca dans, müzik, eğlence dolu bir akşam yaşatan Doğulu, ''Bu gece burada olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Uzun bir ara vermiştik biliyorum ama artık mahallemize döndük.'' ifadelerini kullandı.

Sevenlerinin büyük heyecanla beklediği buluşmada Kenan Doğulu, klasikleşen hitlerinin yanı sıra Vay Be albümünde yer alan Issız Ada, Vay Be, Yosun, Yapma ve Dansa Kaldır şarkılarını da seslendirdi.

Altınoluk konseri Kenan Doğulu hayranlarının coşkulu tezahüratlarının ardından yapılan bis ile son buldu.

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz