Kelkit’in Sokakları Sessizliğe Büründü
Ara tatilin başlaması ve sert kış şartlarının etkisiyle Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi adeta sessizliğe büründü
- A
- A
- A
Ara tatilin başlaması ve sert kış şartlarının etkisiyle Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi adeta sessizliğe büründü. Bir zamanlar sabahın erken saatlerinde dahi canlılığıyla bilinen Kelkit sokakları, ekonomik kriz ve mevsim koşullarının etkisiyle yalnızlığa teslim olmuş durumda.

Boşalan Sokaklar Düşündürüyor
İlçenin bir zamanlar tarım ve hayvancılıkta öncü olduğu düşünüldüğünde, bugün objektiflere yansıyan sessizlik tablosu oldukça düşündürücü. Boş kahvehaneler, erken saatlerde işe koyulan temizlik işçileri ve yolda yürüyen birkaç kişiden ibaret bir manzara hâkim.
Beklenti Bahar ve Yaz Mevsimi
Kelkitliler, bahar mevsimiyle birlikte sokakların yeniden hareketlenmesini ve yaz aylarında ilçenin eski neşeli günlerine dönmesini umut ediyor. İlçenin ekonomik hareketliliği yeniden kazanması için ciddi adımlara ihtiyaç olduğu da bir kez daha gözler önüne seriliyor.
Gündoğumu
www.gundogumu.com
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda
-
2
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
3
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
4
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
5
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
6
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
7
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
8
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
9
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
10
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı

