Kelkit Hürriyetspor’da Görev Değişikliği, Başkanlığa Hamza Meral Seçildi

Kelkit Hürriyetspor, kulüp başkanı Ekrem Onuk’un istifasının ardından hareketli günler yaşıyor

Spor 28.12.2024 19:32:08 0
Kelkit Hürriyetspor’da Görev Değişikliği, Başkanlığa Hamza Meral Seçildi

Kelkit Hürriyetspor, kulüp başkanı Ekrem Onuk’un istifasının ardından hareketli günler yaşıyor. Ligdeki başarılarıyla dikkat çeken Gümüşhane temsilcisinin yeni başkanı, Hamza Meral oldu. Onuk’un yerine getirilen Meral, kulübün geleceği için umut vaat eden bir dönem başlatacak.

Kelkit Hürriyetspor’un İstanbul Temsilcisi Hakan Mutlu, yapılan görev değişikliğinin ardından takımın performansında yükseliş beklediklerini belirtti. Mutlu, 'Bu seçimin, Kelkit Hürriyetspor’un yalnız kalmaması adına büyük önemi var. Kelkit halkı kulübüne sahip çıktı ve bu değişiklikle daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz' dedi.

Kelkit Kaymakamı Kadri Algın ve Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, kulübün son durumunu değerlendirmek üzere ilçe halkı ile bir araya gelerek gelişmeleri paylaştılar. Eski başkan Ekrem Onuk ise yayınladığı açıklama ile başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Kelkit Hürriyetspor camiası, Hamza Meral’in başkanlığında yeni başarılar için umutlu.

Gündoğumu 
www.gundogumu.com 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Spor

Zorlu Deplasman: Şiran Yıldız FK Erzurum’da Sahaya Çıkıyor

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz