Kanser Savaşçıları Derneği BJK Spor Kulübü’nü ziyaret etti

Arşiv Haberler 1.02.2020 21:00:01 0
Kanser Savaşçıları Derneği  BJK Spor Kulübü’nü ziyaret etti
  • A
  • A
  • A
Kanser Savaşçıları Derneği ve BJK Spor Kulübü’nün düzenlediği organizasyonda tedavi gören çocuklar Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde Beşiktaşlı futbolcularla bir araya geldi

Beşiktaşlı futbolcular 28 Kasım Pazartesi akşamı kanser tedavisi gören çocuklarla buluştu. Dokunduğu hayatları iyileştirmek için faaliyetlerini aralıksız sürdüren Abdi İbrahim’in katkılarıyla gerçekleşen ziyarette İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fak. Hastanesi ve Halkalı Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çocuk onkoloji servislerinde tedavi gören minikler, hayranı oldukları sporcularla bir araya geldi. Kanser Savaşçıları Derneği’nin düzenlediği organizasyonda kanserle mücadele eden çocuklar ve gençler Nevzat Demir Tesisleri’nde heyecan ve mutluluk dolu saatler geçirdi. Başta teknik direktör Şenol Güneş ve takım kaptanı Tolga Zengin olmak üzere futbolcular kanserli çocuklarla ve gençlerle fotoğraf çektirip, imzalı formalarını hediye ettiler.

Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nden kalkan otobüsle tesislere gelen minik kartallar, Beşiktaş yetkililerinden takımla birlikte sahaya çıkma sözü de aldı. Kanser tedavisi gören çocuklar ve gençler, tedavileri dolayısıyla organizasyona katılamayan arkadaşları için de forma imzalattılar.

Anahtar Kelimeler:
Yorum

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
Arşiv Haberler

Koşuyor, Yüzüyor, Yaşıyor! Genç Girişimci Necati Kaya'nın Sıra Dışı Yaşam Felsefesi

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz