İstanbul Medyasının Amacı Ne?

Arşiv Haberler 25.02.2020 21:00:01 0
İstanbul Medyasının Amacı Ne?

Sezon başında bir İngiliz kulübünden Trabzonspor’a kiralık olarak gelen Alexander Sörloht süper lig de fırtınalar estirince ülke gündeminin birinci sırasına oturan isim oldu.


Hemen hemen her gün ulusal basında hakkında çeşitli haberler çıkan Sörloht için şimdi de Real Madrid ile anılıyor manşetleri atılmaya başlandı.
Kuşkusuz doludizgin giden Norveçli yıldızın konsantrasyonunu bozacak ve kafa karıştıran bu tür haberlerin neden şimdiden yazılıp çizildiği aslında çok da merak uyandırmıyor.

İSTANBUL MEDYASININ DAYANILMAZ TRABZONSPOR ALERJİSİ
Haliyle trilyonlarca transfer parası vererek hayal kırıklığı yaşayan dev kulüplerin böylesine bir isme sahip olamaması özellikle İstanbul medyasını çileden çıkartıyor. Ve hatta önemli miktarlara yorum yapan futbol otoriteleri kulüp başkanına bonservisini almalı şeklinde telkinde bulunabiliyor. En önemli konu ise trajikomiktir neredeyse Sörloht neden Trabzonspor’da oynuyor? Diye başlık atılırsa kimse şaşırmasın.
İşte sıkıntı burada. Haliyle bilindik polemikler dışında başka haber çıkmayınca İstanbul medyası da çareyi Trabzonspor’la ilgili bu tür haberleri manşete taşıyarak bulacağını zannediyor.
Ne diyordu Nasreddin Hoca; ‘Ya tutarsa’?

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz