İMO İstanbul’da Yeni Dönem: Mustafa Keleş Kazandı, Serkan Kaya Yönetimde
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İstanbul Şubesi 50. Dönem Yönetim Kurulu seçimleri sonuçlandı
- A
- A
- A
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İstanbul Şubesi 50. Dönem Yönetim Kurulu seçimleri sonuçlandı. Seçimi Mustafa Keleş liderliğindeki Uygarlık Mühendisleri Grubu kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre Keleş’in listesi, rakibine 42 oy fark attı.
Uygarlık Mühendisleri Grubu 2 bin 347 oy alırken, Çağdaş Mühendisler Grubu 2 bin 305 oyda kaldı. Seçim sonuçları meslek camiasında dikkatle takip edilirken, yeni dönemde yönetim kadrosu da netleşmeye başladı.
Kazanan listede yer alan isimlerden biri de ŞİDEF Kurucu ve Onursal Başkanı Serkan Kaya oldu. Serkan Kaya, yeni dönemde Mustafa Keleş’in listesinde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.
50. Dönemde Yeni Yönetim Vurgusu
İMO İstanbul Şubesi’nde yaşanan bu değişim, meslek politikaları ve mühendislik alanındaki çalışmalara yön verecek. Mustafa Keleş ve ekibinin önümüzdeki süreçte özellikle mesleki haklar, kentleşme politikaları ve yapı güvenliği konularında aktif bir yol haritası izlemesi bekleniyor.
Serkan Kaya’nın da yönetimde yer alması, özellikle hemşehri çevrelerinde ve meslek camiasında dikkat çeken gelişmeler arasında yer aldı.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda
-
2
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
3
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
4
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
5
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
6
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
7
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
8
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
9
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
10
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı

