Hemşire Adayı Mina Aydın Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Ordu’nun Perşembe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 29 yaşındaki hemşire adayı Mina Aydın yaşamını yitirdi. İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2’si çocuk olmak üzere 4 kişi de yaralandı

Karadeniz Haberleri 24.01.2026 20:10:00 0
Hemşire Adayı Mina Aydın Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Ordu’nun Perşembe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 29 yaşındaki hemşire adayı Mina Aydın yaşamını yitirdi. İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2’si çocuk olmak üzere 4 kişi de yaralandı.

Kaza, Çağrı Halifeoğlu yönetimindeki 52 AGF 090 plakalı otomobil ile Mina Aydın’ın kullandığı 52 DG 470 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Kazanın ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralı olarak Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mina Aydın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı diğer kişilerin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Hayatını kaybeden Mina Aydın’ın hemşirelik yüksekokulundan yeni mezun olduğu, atama beklediği ve yaklaşık bir ay sonra düğün yapmaya hazırlandığı bilgisi paylaşıldı. Genç hemşire adayının cenazesi, Perşembe ilçesine bağlı Efirli Mahallesi Hekim Sokağı Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Karadeniz Haberleri

Karadeniz’in Bereketi Bitmiyor: Dört Mevsim Üretim, Dört Mevsim Zenginlik

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz