Gündoğumu Gazetesi, Gümüşhane’nin Sesi Olmaya Devam Ediyor!
Gümüşhane, 20 Yıldır Gündoğumu Gazetesi ile Sesini Duyuruyor!
- A
- A
- A
Gümüşhane, 20 Yıldır Gündoğumu Gazetesi ile Sesini Duyuruyor!
Değerli Gümüşhaneli hemşehrilerimiz, 20 yıllık köklü geçmişiyle hepimizin sesi olmaya devam eden Gündoğumu Gazetesi, şehrimizin en yeni gelişmelerini, duyurularını ve özel içeriklerini sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Şehrimizin her köşesinden gelen haberleri, duyuruları ve paylaşımları Gündoğumu aracılığıyla duyurmak, şehrimizin sesi olmak isteyen herkese açık!
Gündoğumu Gazetesi, halkımızın sesini duyurmak için sizlere her zaman en hızlı ve güvenilir haber kaynağını sunmaya çalışıyor. Yeni gelişmeleri takip etmek, şehrimizin haberlerine anında ulaşmak ve katkı sağlamak için @gundogumucom Instagram sayfasını hemen takip edin!
Ayrıca, sizlerin haber, duyuru ve paylaşımlarınız için Gündoğumu Gazetesi'ne ulaşmak oldukça kolay! Muhabirimize; +90 537 853 57 57 numaralı telefondan ulaşarak sesinizi duyurabilirsiniz. Unutmayın, bu gazete hepimizin!
Gündoğumu
www.gundogumu.com
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda
-
2
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
3
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
4
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
5
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
6
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
7
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
8
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
9
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
10
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı

