Ramazan ayı boyunca oruç tutan şoförler için uzun ve zorlu bir süreç başlıyor. Gümüşhaneli şoför İlker Yalçın, 29 gün sürecek Ramazan ayı boyunca meslektaşlarına önemli tavsiyelerde bulundu.
Yalçın, özellikle iftar sonrası direksiyon başına geçen şoförlerin dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak, "Biz arkadaşlarımıza özellikle yemekten sonra direksiyon başına hemen geçmeyin diyoruz. Gerçi filomuz genç kaptanlardan oluşuyor ancak yine de dikkatli olmaları yönünde telkinlerde bulunuyoruz. Zira süre uzun ve vücut bu anlarda hareketsiz kaldığından biraz daha gereksinim duyuyor. Gerek uyku, gerek iftar sonrasına çok dikkat edilmesi gerekiyor" dedi.
Şoför arkadaşlarının sorumluluklarının bilincinde hareket edeceğine inandığını belirten Yalçın, Ramazan ayı boyunca tüm şoförlere kazasız belasız yolculuklar diledi.