Gümüşhane'de bayramlaşma töreni düzenlendi
- A
- A
- A
Gümüşhane'de, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.
Emniyet Müdürlüğü Polisevi'nde düzenlenen törene Vali Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Önder, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Emniyet Müdür Vekili Mustafa Soyarslan, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Vali Mayda ve beraberindekiler, daha sonra Belediye Başkanlığı, İtfaiye Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek çalışanların bayramını kutladı.
Gümüşhane Devlet Hastanesi'ni de ziyaret eden Vali Mayda, hasta ve yakınları ile bayramlaşarak, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Vali Mayda, 80. Yıl Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu ile Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, yurtta kalan çocuklarla bir süre sohbet etti.
Haberciniz
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda
-
2
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
3
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
4
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
5
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
6
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
7
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
8
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
9
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
10
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı

