Gümüşhane insanı nasıl mutlu olur?
Ülkü Ocakları İl Eski Başkanlarından Cengiz Günday, ‘’Gümüşhane insanı kursağından bir lokma daha fazla geçerse mutlu olacaktır bu şehre bir çivi daha çakılırsa bugünkü sıkıntılarından birazcık daha kurtulursa elbette hayata sıkıca sarılacaktır, gerisi za
- A
- A
- A
Ülkü Ocakları İl Eski Başkanlarından Cengiz Günday, ‘’Gümüşhane insanı kursağından bir lokma daha fazla geçerse mutlu olacaktır, bu şehre bir çivi daha çakılırsa, bugünkü sıkıntılarından birazcık daha kurtulursa elbette hayata sıkıca sarılacaktır, gerisi zaten kendiliğinden düzelecektir’’ dedi.
Yaz mevsiminin sona ermesi ile birlikte yeni dönemi yorumlayan Cengiz Günday, ‘Gümüşhane gündemini soruyorsunuz da işte gurbetçi gitti, çalışan geldi, sokaklar biraz daha kalabalıklaştı buradan anlatacağımız yeni bir şey yok, Gümüşhane’nin klasikleşmiş sorunları zaten bellidir peki Gümüşhane insanı nasıl mutlu olacaktır? derseniz işte okullar açıldı, çocuğu olanlar aileleri bir telaş aldı, bir süre sonra üniversite açılır dönem başlar bunların hepsini biliyoruz zaten aslolan bu insanların mutlu olması adına söylenebilecek tek şey bu şehre yapılacak olan faydalı yatırımdır çakılacak bir tane çividir kursaklardan geçecek helal bir lokmanın fazlalığıdır onun dışında şu bunu demiş, bu şunu söylemiş inanınız bugünkü şartlarda hiç bir inandırıcılığı ve önemi yoktur, Gümüşhane insanının bir nebze olsun sıkıntılarını giderilen her çözüm şahsım adına söylüyorum bu şehre yapılmış en büyük hayırlı iş olacaktır, gerisi gereksiz tartışmalardır’’ dedi.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
2
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
3
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
4
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
5
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
6
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
7
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
8
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
9
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı
-
10
DSİ’den Torul Gülaçar’a Güvence: Taşkın Kontrol Çalışmaları Sona Yaklaştı

