Genç Gözlerden Net Yorum: “Havalimanı Gümüşhane’nin İhtiyacıdır”

Gümüşhane’nin Köse ilçesi Gökçeler köyüne kayıtlı ve İstanbul Ümraniye’de yaşayan üniversite adayı Muhammet Sait Coşkun, Gümüşhane–Bayburt Havalimanı ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu

Yerel 26.06.2025 13:02:44 0
Genç Gözlerden Net Yorum: “Havalimanı Gümüşhane’nin İhtiyacıdır”
  • A
  • A
  • A

Gümüşhane’nin Köse ilçesi Gökçeler köyüne kayıtlı ve İstanbul Ümraniye’de yaşayan üniversite adayı Muhammet Sait Coşkun, Gümüşhane–Bayburt Havalimanı ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Havalimanının bölge ulaşımı açısından büyük önem taşıdığını belirten Coşkun, “Trabzon’a her zaman uçak inmiyor, Erzincan’da da dağ var. Bu yüzden bazen Erzurum’a iniş yapılıyor. Gümüşhane–Bayburt Havalimanı bu geçişlerde kritik rol oynayabilir” dedi.

Köylüde Heyecan Yüksek

Coşkun, Gökçeler köyünde havalimanı heyecanının yaşandığını da belirtti: “Köyümüzde insanlar heyecanlı. Ne zaman bitecek, ne zaman açılacak diye merakla bekliyorlar. Ben de bir Gümüşhaneli genç olarak bu yatırımı destekliyorum.”

Yaz aylarında ulaşım yoğunluğunun arttığını söyleyen Coşkun, “Otobüsler doluyor, seferler aksıyor. Havalimanı bu yükü alır. Gümüşhaneli kadar, Gümüşhane’ye işi düşen de bu hizmetten yararlanır” diyerek düşüncelerini paylaştı.

Yorum

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
Yerel

Bayburt’a Spor Yatırımı Yağdı: 6 Futbol Sahası, 1 Tenis Kortu! Peki Ya Gümüşhane

1

Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda

2

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

3

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

4

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

5

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”