Gazeteci İsmail Küçükkaya ÇYDD için koşacak

Arşiv Haberler 2.02.2020 21:00:01 0
Gazeteci İsmail Küçükkaya ÇYDD için koşacak
Bu hafta sonu gerçekleşecek Avrasya Maratonu’nda

Bu hafta sonu gerçekleşecek Avrasya Maratonu’nda, Fox TV Programcısı İsmail Küçükkaya Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği için koşacağını açıkladı.

Sabah yayınlanan "Çalar Saat" programında, ÇYDD'yi arayarak Çağdaş Yaşam için koşmak istediğini söylediğini belirten Küçükkaya, herkesi bu konuda duyarlı davranmaya davet etti.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan ÇYDD Gaziosmanpaşa Şubesi Başkanı Özge Çamcı şunları söyledi: "Her yıl düzenlenen maratonda, ÇYDD için koşan duyarlı yurttaşlarımız, birçok çocuğumuzun, genç kızımızın yaşamına dokunuyor; onların hayallerinin gerçekleşmesinde yardımcı oluyor. Sayın İsmail Küçükkaya'da bu konuda önemli bir duyarlılık göstermiş. Kendisine bu davranışından dolayı sonsuz Çağdaş Yaşam ailesi adına teşekkürlerimizi iletiyoruz."

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz