Futbol'da Sadece Bugün mü Var

Arşiv Haberler 24.01.2022 21:00:01 0
Futbol

GÜNDOĞUMU- GÜMÜŞHANEHABER

Süper Ligin 23. Haftası önemli bir müsabakaya sahne olmuş Lider Trabzonspor İstanbul'da güçlü rakibi Galatasaray'ı 2 - 1 mağlup etmişti.

Karşılaşmanın iki devresi farklı iki oyuna sahne olurken doğal olarak her iki ekipte de bazı isimler öne çıktı.

Bu isimlerden bir tanesi de Trabzonspor forması giyen Ahmetcan Kaplan oldu. Takım arkadaşı Anastasios Bakasetas'ın müsabaka sonunda tebrik ettiği Ahmetcan Kaplan sevinç gözyaşları dökmüştü. Kaplan, 'Bu toprakların çocuğuyuz' diyerek takdir görmüştü.

Genç yeteneğe övgüler müsabaka sonunda otoriteler tarafından devam etmiş, Ahmetcan Kaplan'ın yeni bir yıldız olarak doğabileceğine vurgu yapmışlardı.

Giresunspor Kalecisi Okan Koçuk'u unutmamak gerekir. Trabzon deplasmanında adeta kalesine set çekmişti. Ancak Alanya karşısında ilk 15 dakikada kalesinde gördüğü iki golle şaşırtmıştı. Bunlar futbolun doğasında yok muydu, evet vardı...!

Bir başka mücadelede ise Alanyasporlu Emre Akbaba'da yine Giresun deplasmanında sergilediği oyunla ve kaydettiği gollerle öne çıkmıştı.

Yetenek, başarı, giydiği formaya verilen emek ve bir yıldız olarak kariyere devam edebilmek. Kuşkusuz futbolda başarı öyküsü kolay yazılmıyor ve geleceğe dair işaretler kolay çizilmiyor.

Oysa burada irdelenmesi gereken en önemli nokta ise süreklilik sergilenen performansın devamlılığı değil midir?

Bir maçlık performansların, göstergelerin hemen o an büyük puntolarla başlık atmak için henüz erken olduğudur?

Ahmetcan Kaplan, Emre Akbaba ve niceleri elbette başarılı olsunlar elbette Türk Futbolu bu yetenekleri uzun süre konuşsun ve elbette Ay yıldızlı formaya katkı versinler, hizmet etsinler.

Asla unutulmamalıdır ki;

Böylesi yeteneklere günlük başlık atılacağına onların daha çok çalışarak daha verimli ve geleceğe dönük daha etkin olabilmeleri adına yardımcı olacak tüm etkenlerin ortaya çıkarılmasının hem kendileri hem de tüm Türk Futboluna büyük yarar sağlayacağı bir yere kaydedilmelidir. Sonuçta kazanan bu genç yetenekler ve ülke futbolu olacaktır.

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz