Fındık Fiyatı Düştüğü Yerden Kalkamıyor
Fındık piyasasında yaşanan durgunluk, hem üreticileri hem de tüccarları tedirgin etmeye devam ediyor
- A
- A
- A
Fındık piyasasında yaşanan durgunluk, hem üreticileri hem de tüccarları tedirgin etmeye devam ediyor. İç piyasada hareketliliğin neredeyse tamamen durduğu ifade edilirken, elinde fındık olan kesimin bekleyişini sürdürdüğü belirtiliyor.
Belirsizlik nedeniyle piyasanın temkinli bir şekilde izlendiğini belirten sektör temsilcileri, fiyatların bundan sonraki süreçte nasıl seyredeceğine yönelik net bir tahminde bulunmanın zor olduğunu dile getirdi. Ancak mevcut fiyatların daha da gerilemesine yönelik bir beklenti bulunmuyor.
Ordu’da serbest piyasada 28 Kasım 2025 Cuma günü 50 randıman kabuklu fındık 270 TL’den alıcı buluyor. Uzmanlara göre fiyatların toparlanabilmesi için ihracat kanalında hareketlilik yaşanması gerekiyor.
Yorum
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
-
1
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
2
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
3
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
4
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
5
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
6
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
7
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
8
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
9
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı
-
10
DSİ’den Torul Gülaçar’a Güvence: Taşkın Kontrol Çalışmaları Sona Yaklaştı

