Film Seti Değil Meriç Nehri
- A
- A
- A
Suriye’nin İdlip kentinde Türk Ordusu, Rus Ordusu destekli rejim güçlerince saldırıya uğradı. 36 Kahraman Mehmetçik şehit oldu.
27 Şubat akşamı gerçekleşen alçak saldırı tüm yurdu ayağa kaldırırken AKP Hükümeti uzun süredir misafir ettiği Suriyeli mültecileri saldırı sonrası Avrupa’ya gerekli desteği göstermedikleri gerekçesiyle tepki olarak bu ülkelere gitmesi için sınır kapılarını açtı.
Yunan Polisinin sınır kapısında gaz bombası ile karşıladığı mülteciler şanslarını lastik botlarla Meriç Nehrini geçerek denemek istedi.
Kimi boğulma tehlikesi geçiren mültecilerin yaşam savaşı ve dramı ise film setlerini aratmayan görüntüleri andırırcasına medya organlarına böyle geçti.


Yorum
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
-
1
Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda
-
2
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
3
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
4
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
5
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
6
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
7
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
8
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
9
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
10
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı

