Evren Yıldırım: Zor Günleri Geride Bıraktık

Kelkit Hürriyetspor’un Antrenörü Evren Yıldırım, kulübün zor günleri geride bıraktığını ve geleceğe umutla baktıklarını söyledi

Spor 25.01.2025 14:35:48 0
Evren Yıldırım: Zor Günleri Geride Bıraktık

Kelkit Hürriyetspor’un Antrenörü Evren Yıldırım, kulübün zor günleri geride bıraktığını ve geleceğe umutla baktıklarını söyledi. Halim Karaköse’nin yardımcı antrenörlük görevine başlamasıyla teknik ekibin güçlendiğini belirten Yıldırım, takımın toparlanma sürecinde olduğunu ifade etti.

Yıldırım, “Düştüğümüz yerden ayağa kalktık. Takım olarak birkaç haftaya daha ihtiyacımız var ama oyuncularımıza güveniyoruz. Zor günleri geride bıraktık. Şimdi kenetlenip ileriye bakmamız gerekiyor. Kelkit Hürriyetspor, bu ligin en renkli kulüplerinden biri ve mücadelemiz devam ediyor” dedi.

Taraftarların desteklerine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını belirten Yıldırım, takımın eski günlerine dönmesi için yoğun şekilde çalıştıklarını kaydetti.

Gündoğumu 
www.gundogumu.com 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Spor

Umut Göktuğ Çelik Kartal Bulvarspor’da Altyapıdan Sorumlu Oldu

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz