Kelkit Hürriyetspor’un Antrenörü Evren Yıldırım, kulübün zor günleri geride bıraktığını ve geleceğe umutla baktıklarını söyledi. Halim Karaköse’nin yardımcı antrenörlük görevine başlamasıyla teknik ekibin güçlendiğini belirten Yıldırım, takımın toparlanma sürecinde olduğunu ifade etti.

Yıldırım, “Düştüğümüz yerden ayağa kalktık. Takım olarak birkaç haftaya daha ihtiyacımız var ama oyuncularımıza güveniyoruz. Zor günleri geride bıraktık. Şimdi kenetlenip ileriye bakmamız gerekiyor. Kelkit Hürriyetspor, bu ligin en renkli kulüplerinden biri ve mücadelemiz devam ediyor” dedi.

Taraftarların desteklerine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını belirten Yıldırım, takımın eski günlerine dönmesi için yoğun şekilde çalıştıklarını kaydetti.

Gündoğumu 
www.gundogumu.com