Eski Milli Futbolcu Saffet Akyüz Kelkit’te
Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı, eski milli futbolcu Saffet Akyüz, Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu
- A
- A
- A
Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı, eski milli futbolcu Saffet Akyüz, Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.
Galatasaray, İstanbulspor, Bursaspor gibi birçok Süper Lig ekibinde forma giyen Akyüz, yakın dostu Kelkit 1954 Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdulhamit Keskinoğlu’nun daveti üzerine ilçeye geldi.
Kelkit 1954 Spor tesislerinde takımı ziyaret eden Akyüz, antrenmanı da yakından takip etti. Kulüp yöneticileriyle bir süre sohbet eden Akyüz, sporun şehir kimliğini güçlendirdiğini belirterek, “Kelkit gibi Anadolu’nun futbol sevgisiyle yoğrulmuş bölgelerinde kulüplerin ayakta kalması çok kıymetli. Futbol sadece saha değil, aynı zamanda birliktir.” dedi.
Ziyaretin sonunda Kulüp Asbaşkanı Abdulhamit Keskinoğlu, Saffet Akyüz’e yöresel el sanatı ürünü olan zilli kilim hediye etti.

Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
2
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
3
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
4
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
5
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
6
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
7
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
8
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
9
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı
-
10
DSİ’den Torul Gülaçar’a Güvence: Taşkın Kontrol Çalışmaları Sona Yaklaştı

