Emre Belözoğlu Fenerbahçe Kulübünden İstifa Etti mi?
- A
- A
- A
Emre Belözoğlu Fenerbahçe Kulübünden istifa etti mi?
Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun görevi bıraktığı ve tesislerdeki eşyalarını topladığı iddialarına sarı lacivertli kulüp fotoğraflı yanıt verdi.
Tabelaya yansımayan ve şampiyonluk mücadelesinde alınan istenilmeyen sonuçların ardından Fenerbahçe’de pek çok kriz belirirken Belözoğlu’nun da görevinden ayrıldığı iddiaları ortaya atıldı.
Transfer dönemindeki başarısıyla büyük takdir toplayan sezon başında Sportif Direktör olarak görev alan Belözoğlu’nun, gelen kötü sonuçlar sonunda kulüpte oluşanı rahatsızlık ve Teknik Direktör Erol Bulut ile arasında yaşanan huzursuzluk nedeniyle istifa kararı aldığı ifade edildi
Belözoğlu’nun tesislere giderek şahsi eşyalarını topladığı, antrenmanı da izlemediği ancak, Başkan Ali Koç tarafından ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi.
Fenerbahçe’den anında yanıt geldi
Twitter hesabından söz konusu iddialarla ilgili olarak paylaşım yapan sarı lacivertli kulüp, Emre Belözoğlu’nun fotoğrafını “Sonuna kadar Fenerbahçe” mesajıyla yayınladı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu da “Asılsız haberlere itibar etmeyiniz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Emre Belözoğlu’nun, Konyaspor maçı için şehre gidecek kafilenin de başında olacağı öğrenildi.
Öte yandan Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de, Sportif Direktör Emre Belözoğlu’nun antrenmanı takip ettiği fotoğraf da Twitter’dan paylaşıldı.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
2
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
3
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
4
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
5
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
6
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
7
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
8
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
9
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı
-
10
DSİ’den Torul Gülaçar’a Güvence: Taşkın Kontrol Çalışmaları Sona Yaklaştı


