Duymadık Köyü Derneği’nde Gençlik Rüzgârı

İstanbul Sultanbeyli’de faaliyet gösteren Gümüşhane Merkez Duymadık Köyü Derneği’nin olağan kongresi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti

Yaşam 16.05.2025 06:25:17 0
Duymadık Köyü Derneği’nde Gençlik Rüzgârı

İstanbul Sultanbeyli’de faaliyet gösteren Gümüşhane Merkez Duymadık Köyü Derneği’nin olağan kongresi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Kongre sonucunda mevcut başkan Abdulsamet Denizli yeniden güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.

Göreve yeniden seçilen Başkan Denizli, dernek yönetimini genç ve dinamik isimlerden oluşturarak yeni döneme güçlü bir başlangıç yaptı. Genç isimlerin dernek yönetiminde yer alması, hem köylüler hem de çevre dernekler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Abdulsamet Denizli’nin vizyoner yaklaşımı, Duymadık Köyü Derneği’nin geleceğine dair umutları artırdı. Yeniden yapılanma süreci, gençliğin enerjisiyle daha etkin, daha katılımcı bir dernekçilik anlayışını beraberinde getirecek gibi görünüyor.

Gündoğumu Gazetesi
www.gundogumu.com

​​​​​​

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Yaşam

“Sen Bilirsin” Diyen Kazandı: Değirmende Kavganın Yerini Huzur Aldı

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz