Doğalgaza Zam, Gümüşhanelilerinde Cebini Fena Yakacak
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğalgaz tarifelerine zam yapıldığını duyurdu
- A
- A
- A
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğalgaz tarifelerine zam yapıldığını duyurdu. Konutlarda kullanılan doğalgaz yüzde 24,6 oranında artarken, sanayi tarifelerine gelen zam ise yüzde 7,86 olarak belirlendi. Zamlı tarife yarından itibaren yürürlüğe giriyor.
Doğalgazın Gümüşhane merkezle başlayıp Şiran, Kelkit, Torul ve Kürtün’de kullanımına başlandığı süreç, şimdi zam haberiyle gölgelendi. Yeni tarife özellikle dar gelirli vatandaşları zorlarken, doğalgaz sevinci adeta kursakta kaldı.
Yaz mevsiminde gelmesiyle dikkat çeken zam oranı, vatandaş nezdinde hükümetin ekonomik çıkmazına bir işaret olarak değerlendirildi. Gümüşhaneliler, zammın kış aylarında daha büyük bir yük oluşturmasından endişe duyuyor.
Yorum
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
-
1
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
2
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
3
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
4
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
5
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
6
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
7
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
8
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
9
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı
-
10
DSİ’den Torul Gülaçar’a Güvence: Taşkın Kontrol Çalışmaları Sona Yaklaştı

