Bugünden yarına daha sıkı sıkıya sarılmak gereğinin farkındayız

Arşiv Haberler 1.02.2020 21:00:01 0
Bugünden yarına daha sıkı sıkıya sarılmak gereğinin farkındayız
Cumhuriyetin 93. yılı kutlu olsun

Bugün 29 Ekim. Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yıldönümü. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderlğinde ulusca verilen Milli Mücadelenin ardından yıkılmış bir impararluğun küllerinden güçlü bir rejim çıkardık.

Devrimlerle ve çağın gerektirdiği atılımlarla kurduğumz Cumhuriyet her türlü iç ve dış tehditlere rağmen 93. yılında da dimdik ayaktadır.

 

Cumhuriyet, bir kaç cafcaflı sözcükle anlatılacak bir yönetim şekli değildir.

Aydılanmanın, çağdaşlığın, insan olmanın, yeniden dirilmenin, doğuşun, bütün cihana büyük bir Ulus olma şerefinin adıdır Cumhuriyet.


Büyük Önder,  ölümsüz lideri  Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türk Ulusuna armağan ettiği laik, demokratik Cumhuriyet, sonsuza dek yaşayacaktır. 

Şimdi, her şeyden öte Cumhuriyet'e, Atatürk'e, bağımsızlığa, özgürlüğe, Atatürk devrimlerine dünden daha fazla, daha büyük bir inançla hiç şüphesiz sıkı sıkıya sarılmanın zamanıdır.

 

Cumhuriyet Bayramı Türk Ulusu'na Kutlu Olsun

 

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz