Bu kez farklı olacak

Arşiv Haberler 2.02.2020 21:00:01 0
Bu kez farklı olacak
CHP İl kadın Kolları Başkanı Belgin Tungul Çakır

CHP İl kadın Kolları Başkanı Belgin Tungul Çakır, parti olarak yerel seçimler de iddialarını ortaya koyacaklarını söyledi.

CHP yerel seçime nasıl hazırlanıyor? Sorusuna yanıt veren Çakır, ‘Tüm adaylara saygımız sonsuz, ancak bugüne kadar Gümüşhane’ye neler yapıldığı da ortada; CHP bu kez çok farklı bir şekilde yerel seçimlere hazırlanıyor. CHP, bu kez iddialı bir şekilde belediye başkanlığına talibim diyor’ şeklinde konuştu.

TEPKİ BÜYÜK

Çakır, parti olarak sokaktan gelen sese kulak verdiklerini belirtirken, ‘Çaldığımız kapı da, indiğimiz sokakta vatandaşın bir değişim yaşamak istediği görülmektedir. CHP, 2014’te ortaya koyduğu istihdama yönelik şeffaf belediyecilik programını bir kez daha seçmeninin karşısına getiriyor. Bugünkü tablo bir değişim zamanının geldiğini gösteriyor. Gerçekten bu şehrin ağırlığını taşıyabilecek bir belediyecilik anlayışına ihtiyaç var. Şehrin her noktasında bir itirazın yükseldiğini söyleyebiliriz’ dedi.

 

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Arşiv Haberler

deneme

1

Soğuğa Aldırmadan Cuma Namazını Eda Ettiler

2

Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”

3

Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti

4

Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”

5

Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz