Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü, Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor
- A
- A
- A
Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Boks Spor Kulübü haziran ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası hazırlıkları kapsamında hazırlık müsabakalarında karşı karşıya geldi.
Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Salonunda düzenlenen müsabakalar kapsamında takımlar üst minikler kategorisinde karşılaşmalara çıktı.
Karşılaşmaların ardından kısa bir açıklama yapan Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü antrenörü Bekir Paşaoğlu Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına yoğun bir tempoyla devam ettiklerini belirterek, “İstediğimiz başarılara ulaşmak için bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci ve belediye başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz” İfadelerini kullandı.

Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda
-
2
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
3
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
4
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
5
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
6
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
7
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
8
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
9
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
10
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı

