Bayburt Belediyesi Hüsn - i Hat Müzesi Kuruyor
- A
- A
- A
Bayburt Belediyesi mülkiyetinde bulunan Tuzcuzade Mahallesi’ndeki Kutluerler Konakları’nda açılacak olan ve hazırlıkların sürdüğü Hüsn-i Hat Müzesi’nde sergi açmak için Bayburt’a gelen Hattat Mahmut Şahin, Hattat Hüseyin Öz, Hattat Hüseyin Sert ve Hattat Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekmezci misafirlerini Bayburt’ta ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.
Misafirleri ise Başkan Hükmü Pekmezci’ye kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı ve misafirperverliliğinden ötürü teşekkür ederek Bayburt’ta bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler.
Ziyaretin ardından Bayburtlu Şair Zihni’nin oğlu Hattat Ahmet Revai El-Bayburdi’nin isminin verileceği müzeye geçen Başkan Pekmezci ve misafirleri burada incelemelerde bulundular.
Binayı ayrıntılı olarak fotoğraflayan Mahmut Şahin, Hüseyin Öz, Hüseyin Sert ve Ahmet Aydın gezi için Başkan Pekmezci’ye teşekkür ettiler.







Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
Gümüşhane'de Eller Hamura Girdi, Mahalleler Tatlı Kokuya Büründü: Bayram Sofralarının Sırrı Yine O Mutfaklarda
-
2
Şatıroğlu’ndan Karadeniz Günleri Daveti: “Birlik ve Beraberliğimizi Yansıtacağız”
-
3
Şiran Akademi Playoff Yolunda Vites Yükseltti
-
4
Sezai Seçen’den Gönül Birliği Mesajı: “Bayburt ve Gümüşhane Bir Elmanın Yarısı”
-
5
Çiftçi Kara Kara Düşünüyor: 2026 Üretim Planları Belirsiz
-
6
Gümüşhane Yatırım Beklerken Trabzon’a Müjde Üstüne Müjde
-
7
1980’lerden Bir Zaman Tanıklığı: Bayburt Gökler Köyü
-
8
Üniversitede 2. Kez Çocuk Üniversitesi Coşkusu
-
9
Bayburt’ta Kış Akşamları Geleneği İstanbul’da Yaşatıldı
-
10
Gümüşhaneliler O Türküleri Listebaşı Yaptı

